Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Χαμός για ένα διαρκείας ο κόσμος της ΑΕΚ!

Χαμός για ένα διαρκείας ο κόσμος της ΑΕΚ!

Μετά από μόλις 3 αγώνες ο κόσμος της ΑΕΚ κλείνει τη θέση του στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική σεζόν που η ΑΕΚ θα παίζει εκτός του σπιτιού της. 

Ο κόσμος της ΑΕΚ έσπασε το φράγμα των 13 χιλιάδων διαρκείας και πάει ολοταχώς προς την επόμενη χιλιάδα. Μετά από λίγους μήνες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει πως θέλει να είναι κοντά στην ομάδα. Την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ με το ξεσκαρτάρισμα των παικτών έχει αντιληφθεί ο κόσμος, ο οποίος σπάει νέο ρεκόρ διάθεσης διαρκείας σε μια μόλις ημέρα. Μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ και τη νίκη με 3-0, ο κιτρινόμαυρος κόσμος προμηθεύτηκε 343 διαρκείας. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ που μετά το πρώτο ματς της σεζόν και στην διάρκεια παράτασης στην προθεσμία της διάθεσης καρτών διαρκείας που έχει δοθεί, διατίθεται αριθμός 343 καρτών διαρκείας, ακριβώς την επόμενη μέρα.

Τελευταία προθεσμία των εισιτηρίων διαρκείας είναι η Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Η ΑΕΚ μπορεί να μην συνεχίζει σε Ευρωπαϊκά σαλόνια, αλλά το ξεκίνημα με το δεξί και η όλη προσπάθεια που δείχνει η ομάδα πως κάνει, φέρνει αποτέλεσμα. Με τη λογική αυτή οι 14 χιλιάδες κάρτες μέχρι το τέλος θα ξεπεραστούν.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Το πλήρες πρόγραμμα της Basket League μέχρι την 11η αγωνιστική (pics)

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος μέχρι και την 11η αγωνιστική. Η διοργανώτρια …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com