Χωρίς τον Γιόβιτς η ΑΕΚ στη ρεβάνς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Ο Σέρβος φορ συμπλήρωσε κάρτες στη σημερινή αναμέτρηση και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης (16/4).

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του UEFA Conference League.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Λούκα Γιόβιτς στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς ο Σέρβος φορ συμπλήρωσε κάρτες με την κίτρινη που αντίκρισε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης στο Βαγιέκας.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Μάρκο Νίκολιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα κυνηγήσουν ένα θαύμα την επόμενη Πέμπτη (16/4) στην “Αγιά Σοφιά-Allwyn Arena” προκειμένου να ανατρέψουν το 3-0 του σημερινού αγώνα.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -