Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι της «Ένωσης» που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (17:00).
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη 26/2 στις 17:00 τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier με τον «Δικέφαλο» να θέλει την νίκη ώστε να διατηρηθεί στην πρωτιά και να κάνει το 18 στα 18.
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε την έναρξη της κυκλοφορίας των εισιτηρίων για τους φιλάθλους τω «κιτρινόμαυρων» που θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα χάντμπολ στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας του Φρεντερίκ Μπουζόν.
Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου (17:00), στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.
Τα εισιτήρια (κόστος: 10€) θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια):
-Δευτέρα 24/02, 10:00-18:00
-Τρίτη 25/02, 10:00-18:00
-Τετάρτη 26/02, 10:00-14:00
ΔΕΝ θα υπάρχουν εισιτήρια έξω από το γήπεδο, ενώ δεν θα είναι εφικτή η προσέγγιση του γηπέδου χωρίς εισιτήριο.
Στην πιο κρίσιμη «μάχη» για την πρωτιά, σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας. Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ να γεμίσει το γήπεδο και με τη φωνή του και ΜΟΝΟ να στηρίξει τους αθλητές μας. ΜΗΝ θέσετε σε κίνδυνο την παρουσία σας στη συνέχεια της σεζόν! ΜΗΝ απαντάτε σε προκλήσεις!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πάρουμε άλλη μία νίκη»!

