Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Χάντμπολ: Επιστροφή στις προπονήσεις από 1η Ιανουαρίου!

Χάντμπολ: Επιστροφή στις προπονήσεις από 1η Ιανουαρίου!

Διαβάστε την απόφαση της ΟΧΕ αναφορικά με την επανέναρξη των δραστηριοτήτων για τις ομάδες της Handball Premier και της Α1 Γυναικών.

Το  Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης συνεδρίασε σήμερα και έλαβε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με την επιστροφή των ομάδων της Handball Premier και της Α1 Γυναικών στην αγωνιστική δράση, η οποία σε πρώτη φάση αφορά την επιστροφή στις προπονήσεις από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην χθεσινή του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις: -Επισήμως το άθλημα από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία επανέναρξης των δραστηριοτήτων του, κάτι που προβλέπεται και από την σχετική ΚΥΑ που εκδόθηκε τα Χριστούγεννα.

Ως εκ τούτου οι προπονήσεις των σωματείων της Handball Premier και της Α1 Γυναικών μπορούν να ξεκινήσουν από 1η Ιανουαρίου 2021, ακολουθώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. -Η οικονομική κατάσταση τόσο της Ομοσπονδίας, όσο και των σωματείων ήταν σε δυσμενή θέση από πριν και έχει επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο στην περίοδο του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Αυτό έχει επισημανθεί πολλάκις στις ανακοινώσεις μας προς τους αρμόδιους φορείς. Είναι απόλυτα κατανοητό ότι τα σωματεία θα κληθούν να αναλάβουν σε αυτές τις δύσκολες εποχές, ένα ακόμα μεγάλο οικονομικό βάρος και για αυτό η Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια με επαφές που θα κάνει τόσο με την πολιτεία, όσο και με την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία έχει πλέον τους κωδικούς και δύναται να συνδράμει τόσο στο κόστος των τεστ, όσο και των οδοιπορικών».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

«Βόμβα» μεγατόνων με Μπουκοβίνα στην ΑΕΚ!

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος στο χάντμπολ, Πέτρος Μπουκοβίνας, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com