Η νεαρή τερματοφύλακας θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την «κιτρινόμαυρη» εστία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και η Κατερίνα Δρουγκίδου θα συνεχίσουν την από κοινού πορεία και την νέα αγωνιστική περίοδος καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώθηκε.
Η σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Κατερίνα Δρουγκίδου. Η νεαρή τερματοφύλακας, γεννημένη στις 29/06/2007, θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο τμήμα του Χάντμπολ Γυναικών της ΑΕΚ.
Η Δρουγκίδου βρίσκεται από την πρώτη χρονιά στο τμήμα, βοηθώντας πολύ στην εξέλιξη της ομάδας και πλέον το μέλλον της ανήκει.
Η Κατερίνα Δρουγκίδου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρόνια θα παραμείνω στην ΑΕΚ και θα έχω την ευκαιρία να προσφέρω ό,τι μπορώ ώστε η ομάδα να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Θα είναι μια χρόνια με υψηλούς στόχους και απαιτήσεις. Εύχομαι σε όλους μια καλή σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».
Κατερίνα, καλή σεζόν με υγεία»!