Χάντμπολ Γυναικών: Ήττα από τον ΟΦΝΙ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 28-19 από τον ΟΦΝΙ στη Νέα Ιωνία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών χάντμπολ.

Η «Ένωση» το πάλεψε, ωστόσο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ευρισκόμενη πίσω στο σκορ από το ημίχρονο με 9 τέρματα (18-9), μια διαφορά με την οποία έμελλε να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Σημειώνεται, επίσης, πως οι απουσίες κόστισαν στο σημερινό παιχνίδι, καθώς οι Αζεβέδο και Ψαρρή έλειπαν λόγω τραυματισμού.

Το εμπόδιο ήταν εξαρχής ιδιαίτερα υψηλό, καθώς ο σύλλογος από τη Νέα Ιωνία είναι η πρωταθλήτρια και η υπερ-κυπελλούχος ομάδα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ (που κατέκτησε το κύπελλο την σεζόν που ολοκληρώθηκε) τόσο στους τελικούς του προηγούμενου πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό του Σούπερ Καπ, που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ΑΕΚ πλέον, στοχεύει στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Πυλαία στο «Γ. Κασιμάτης», στο πρώτο εντός έδρας ματς της νέας σεζόν, όπου περιμένει ισχυρή στήριξη.

- Advertisement -

ΟΦΝΙ – ΑΕΚ 28-19
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 5-3, 9-5, 11-7, 15-8, 18-9 (Ημίχρονο), 19-11, 21-13, 22-14, 22-15, 25-18, 28-19.
ΟΦΝΙ (Παναγιώτης Γούσιος): Κεπεσίδου Μ., Μανιά, Λιουμπιανάια 6, Κουκμίση 1, Καμίροβα 5, Κρνιτς, Καλουντέροβιτς 1, Μακρή, Φράγκου 1, Κεπεσίδου Ν. 4, Τσάκαλου 2, Γιαννοπούλου, Ρούσου, Νταβίντοβιτς 1, Άκοβιτς 3, Στουγιαννίδου 4.
ΑΕΚ (Βύρωνας Παπαδόπουλος): Πυριτίδου, Καρέλα 1, Μάγκου 1, Παναγιωτίδου 2, Ψαριώτη 1, Σαμολαδά 2, Ζενέλι 4, Κατσίκα, Γάσπαρη 1, Χαριτίδη 3, Μάντιτς, Αζεβέδο, Παύλου, Σαρκίρη, Στέιν 4, Μπανάση.
Διαιτητές: Τόλιος-Φωντής. Δίλεπτα: 4-4. Πέναλτι: 4/5-3/4.

Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς
Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς
Είμαι ο Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς, γεννηθείς το 1993 και αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διεθνείς Σχέσεις. Παράλληλα με την συνεργασία μου με τα Παραπολιτικά, επιθυμούσα να ασχολούμαι πιο ενεργά με την μεγάλη αγάπη όλων μας, την ΑΕΚ, και έτσι θέλησα να ενταχθώ στην οικογένεια του AEKPASSION. Τους ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία και εύχομαι να δούμε όλοι μαζί μεγάλες στιγμές δίπλα στην ομάδα, που είναι παράλληλα και τρόπος ζωής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -