Χάντμπολ γυναικών: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Πανόραμα

Από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής θα δίνονται από σήμερα τα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.

Από σήμερα μπορεί ο κόσμος της «Ένωσης» να προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα του τμήματος χάντμπολ γυναικών απέναντι στο Πανόραμα για την τρίτη αγωνιστική της Α1, στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ. Η Ερασιτεχνική, αναμένει να δώσει ο κόσμος το παρών, προκειμένου να υποστηριχθεί η προσπάθεια του τμήματος να φτάσει στην πρώτη εντός έδρας νίκη του στην Α1 κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ με αντίπαλο το Πανόραμα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (15/10, 18:00) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για την τρίτη αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας

- Advertisement -

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9) έως και την Παρασκευή 14/10 από τις 10:00 έως τις 18:00. Εισιτήρια διατίθενται και την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5€.

Δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2022-2023, ALL SPORTS ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-2023 και οι κάτοχοι απλού εισιτηρίου του αγώνα.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -