Χάντμπολ: Η ΑΕΚ τιμάει Τσαούση και Παπαδόπουλο για την προσφορά τους!

Η Ερασιτεχνική γνωστοποίησε ότι οι δυο παλαίμαχοι αθλητές της ομάδες θα τιμηθούν πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Σπουδαία πρωτοβουλία από την Ερασιτεχνική, η οποία ανακοίνωσε ότι πριν από τον αγώνα της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 9/3 θα τιμήσει τους Φάνη Τσαούση και Γιώργο Παπαδόπουλο για την προσφορά τους στο τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι πριν από την έναρξη του εντός έδρας αγώνα Χάντμπολ της ανδρικής ομάδας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα 9 Μαρτίου (16:45), θα τιμήσει για την προσφορά τους στην ομάδα μας, τους Φάνη Τσαούση και Γιώργο Παπαδόπουλο.

Οι δύο σπουδαίοι αθλητές κατέκτησαν μαζί 2 Πρωταθλήματα (2011, 2013) και 3 Κύπελλα Ελλάδας (2009, 2013, 2014), ενώ ήταν βασικά μέλη της ομάδας που έφτασε έως τους «8» του Challenge Cup το 2011. Σας περιμένουμε όλους στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ!»
Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -