Χάντμπολ: Οι διαιτητές του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Πανελλήνιο

Έγινε γνωστό το διαιτητικό δίδυμο, για την εντός έδρας αναμέτρηση του «Δικέφαλου», στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η ΟΧΕ μαζί με την ΚΕΔ γνωστοποίησαν τους διαιτητές για την 10η στροφή του φετινού πρωταθλήματος της Handball Premier. Στον αγώνα της ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την ομάδα του Πανελλήνιου στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης», αναμέτρηση στην οποία δεν θα υπάρχει παρουσία οπαδών, θα σφυρίξει το διαιτητικό δίδυμο των Γερουλάνος-Λεφάκης. Τέλος παρατηρητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Μίγκας.

Συνοπτικά:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

- Advertisement -

Handball Premier (10η αγωνιστική)

ΟΑΚΑ 15:30, ΑΕΚ- Πανελλήνιος ΓΣ –κεκλεισμένων των θυρών-
(Γερουλάνος- Λεφάκης, Μίγκας)

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -