Χάντμπολ: Όλοι μαζί στη Νέα Φιλαδέλφεια για το 1-1!

Το κάλεσμα της Ερασιτεχνικής για τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και μαζί με τον κόσμο θα δώσει τα πάντα για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και να φέρει τη σειρά στο 1-1.

Η σχετική ανακοίνωση:

Αδέρφια Ενωσίτες, την προσεχή Πέμπτη, 6 Ιουνίου (ώρα 19:30), καλούμε το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ να γεμίσει το Κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην πόλη μας, για τον 2ο Τελικό της Handball Premier. Μετά από χρόνια, η Πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του Χάντμπολ επιστρέφει στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας!

- Advertisement -

ΜΑΖΙ κατακτήσαμε πέρσι την κορυφή. ΜΑΖΙ και τώρα πάμε για το 1-1! ΜΑΖΙ θα πάμε να το σηκώσουμε και φέτος!

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ! ΟΜΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ!

ΕΔΩ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

Τα εισιτήρια (10 ευρώ) μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9).

Ημέρες διάθεσης εισιτηρίων από τα Γραφεία:

Τετάρτη 05/06: 11:00-18:00
Πέμπτη 06/06: 11:00-16:00

Εφόσον υπάρχει απόθεμα εισιτηρίων, ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθευτεί έξω από το γήπεδο, την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΗ ΝΙΚΗ!

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -