Οι «μάγκες» ταξιδεύουν στην πόλη της Μακεδονίας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο μία ακόμη νίκη.
Στην Θεσσαλονίκη ταξιδεύει η ΑΕΚ, η οποία κοντράρεται την Τετάρτη (09/11, 18:00) με τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η «Ένωση» μέχρι τώρα είναι ανίκητη στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από μία θριαμβευτική ευρωπαϊκή πρόκριση απέναντι στην Hurry Up.
Ο τεχνικός της ομάδας, Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr: «Είναι ένα παιχνίδι δύο ομάδων, που αυτήν την στιγμή δεν έχουν απώλεια βαθμών και αυτό δηλώνει αυτομάτως την δυσκολία και την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Από την δική μας πλευρά, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, για να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο».
Η αποστολή της ΑΕΚ : Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Τικ, Κεδέρης, Μαντάλινιτς, Καλόμοιρος, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Κοτσιώνης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Αλμέιδα.

