Χάντμπολ: Στο Ναύπλιο θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος

Το ανακοίνωσε επισήμως η ΟΧΕ.

Το διήμερο 8-9 Μαΐου στο Ναύπλιο θα διεξαχθεί το Final Four για το Κύπελλο Ελλάδος Χάντμπολ, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία.

Ακολουθεί παρακάτω η ανακοίνωση:

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 19ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών στο ΔAK Αγίας Τριάδας Ναυπλίου με συνδιοργανωτή το Δήμο Ναυπλιέων το διήμερο 8-9 Μαΐου 2023 με απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση.

- Advertisement -

Το Ναύπλιο αποτελεί εδώ και μερικούς μήνες την έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ και το Φεβρουάριο διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας και με επιτυχία το 16ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Γυναικών με τη συμμετοχή 9 Εθνικών ομάδων.

Η διοργάνωση θα είναι ειδικής διαχείρισης και τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ασφαλείας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας όπου και θα αποφασιστούν τα μέτρα τάξης και φυσικά ο αριθμός προσκλήσεων που θα λάβει η κάθε ομάδα.

Το πρόγραμμα του 19ου Final Four

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023
15:30 1ος ημιτελικός
Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα (ΕΡΤSPORTS)

19:15 2ος ημιτελικός
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή – ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

Τρίτη 9 Μαΐου 2023
19:15 Τελικός(ΕΡΤ3)

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -