Χαραλαμπόπουλος: «Είμαι έτοιμος – Θεωρώ πως η φετινή χρονιά της ΑΕΚ θα πάει καλά»

Οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ κατά τη διάρκεια της Media Day της «Βασίλισσας» που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 16/9 στη «SUNEL Arena».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της Media Day μίλησε στην ιστοσελίδα Eurohoops όπου ανέφερε πως είναι υγιής ενόψει της νέας σεζόν και έκρινε πως το υλικό της ομάδας είναι καλό τονίζοντας πως ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει μία ομάδα που θα παίζει δυνατά και για το αποτέλεσμα κάθε φορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

Ήρθες στην ΑΕΚ και ετοιμάζεσαι για την πρώτη σεζόν σου, στην ομάδα. Τι περιμένεις;

- Advertisement -

«Μια χαρά μέχρι στιγμής, όλα καλά. Τα δείγματα είναι θετικά. Εντάξει, δεν είμαστε και όλοι εδώ. Εγώ δεν έχω μπει στα φιλικά. Ο Δημήτρης (σ.σ. Κατσίβελης) έλειπε με την Εθνική. Θεωρώ ότι όταν θα είμαστε όλοι εδώ, θα αποκτήσουμε μία ομοιογένεια και θα γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι», όταν σου ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ;

«Το ότι μίλησα με τον προπονητή και μου εξήγησε αυτά που ήθελε. Αυτό ουσιαστικά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Ήσουν άτυχος με τον τραυματισμό σου, στην περσινή σεζόν. Τι να περιμένουμε πλέον από εσένα;

«Είμαι έτοιμος. Είμαι υγιής δηλαδή, δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο γόνατο, απλά το μόνο που μου λείπει, είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Θεωρώ ότι μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις, θα έρθει και αυτό».

Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ έκανε εξαιρετική πορεία πέρυσι, φτάνοντας στο Final Four του Basketball Champions League και τερματίζοντας στην 3η θέση της Stoiximan GBL. Για φέτος τι βλέπεις;

«Αυτό που πρέπει να περιμένουν όλοι από την ομάδα, είναι να παίζει δυνατά και για το αποτέλεσμα κάθε φορά. Να μην δείχνει αδιαφορία και να παίζει όμορφο μπάσκετ».

Ποια η γνώμη σου, για το υλικό της ΑΕΚ;

«Μέχρι στιγμής μια χαρά. Σίγουρα είμαστε μια νέα ομάδα. Πρέπει ο καθένας να βρει τον ρόλο του και τι κάνει καλύτερα. Το ότι είμαστε μια αθλητική ομάδα, με μέγεθος και μπορούμε να παίξουμε πάρα πολλά πράγματα στο παρκέ, ειδικά στην άμυνα, αυτό είναι σημαντικό. Θεωρώ ότι η χρονιά θα πάει καλά».

Με δεδομένο ότι ήσουν μέλος της Εθνικής Ελλάδος πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, πώς είδες την πορεία της, στο Ευρωμπάσκετ; Περίμενες ότι θα έπαιρνε μετάλλιο;

«Πολύ καλή η πορεία της Εθνικής. Όταν υπάρχουν ομάδες όπως η Σερβία, η Γερμανία, η Τουρκία, η Γαλλία, τότε ίσως δεν περιμένεις πολλά. Περιμένεις μια καλή πορεία. Αλλά από εκεί και πέρα, εφόσον ήρθαν τα πράγματα έτσι και η ομάδα πήρε το μετάλλιο, είναι μεγάλη επιτυχία. Το θέμα είναι αυτή η επιτυχία να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ σε καλύτερα πράγματα».

Επειδή έχεις ζήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από κοντά και σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις της Εθνικής, θα θέλαμε να μας καταθέσεις την προσωπική εμπειρία σου.

«Εντάξει, ο άνθρωπος είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Σίγουρα, το κορμί του, δεν υπάρχει. Είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις και αυτό που κάνει τόσα χρόνια, είναι απίστευτο. Είναι ένας φανταστικός παίκτης».

Πηγή Είδησης: Eurohoops.net

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -