Ρίσκο για την Σέλτικ η μεταγραφή Μπάρκα για τον Άλαν Χάτον.
Τυπικές είναι οι διαδικασίες που απομένουν ώστε ο Βασίλης Μπάρκας να μεταγραφεί στους πρωταθλητές Σκωτίας. Για την κίνηση αυτή της Σέλτικ μίλησε ο Άλαν Χάτον, κάνοντας λόγο για το ακάλυπτο κενό του Φόρστερ, ενώ τόνισε πως η απόκτηση του Έλληνα γκολκίπερ είναι αρκετά δαπανηρή και μεγάλο ρίσκο.
«Είναι πολλά τα λεφτά, πιστεύω ότι έχει παίξει πολλά ματς και είναι ένας διεθνής τερματοφύλακας, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει την εμπειρία που χρειάζεται, όμως πιστεύω ότι είναι πάντα ένα ρίσκο», είπε αρχικά ο Χάτον για τον Μπάρκα. Είναι σαν να αγοράζεις έναν παίκτη που είναι άγνωστος, αν σ’ αρέσει, πάντα θα είναι ένα ρίσκο, αλλά πρέπει να έχουν δει κάτι σε αυτόν. Είμαι βέβαιος ότι οι σκάτουερ τον έβλεπαν».
Ενώ κλείνοντας την συνέντευξη του ανέφερε:
«έχει μείνει λιγότερο από μια εβδομάδα για την αρχή της σεζόν και η Σέλτικ δεν έχει κάποιον για τη θέση νούμερο “ένα”. Ο Φόρστερ άφησε ένα κενό, οπότε χρειάζονταν κάποιον. Πρέπει να παρακολουθούσαν αυτόν τον τύπο (Μπάρκα), δεν νομίζω ότι αγοράζουν παίκτες έτσι. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να έρθει και να έχει το ανάστημα που είχε ο Φόρστερ».

