Διαβάστε όλα όσα είπε ο Αρχηγός στην αντιπροσωπεία ατόμων της Original που τον επισκέφθηκαν το βράδυ της Κυριακής για να γιορτάσουν μαζί του τα 101α γενέθλια της ΑΕΚ.
Το βράδυ της Κυριακής αντιπροσωπεία της παλιάς και νέας φρουράς της Original επισκέφθηκαν τον Δημήτρη Χατζηχρήστο στο σπίτι του για να γιορτάσουν μαζί τα 101α γενέθλια της ΑΕΚ.
Ο Αρχηγός εμφανώς συγκινημένος πήρε το μικρόφωνο μίλησε για τις δυσκολίες αλλά και την αγάπη που κρατά η ένωση και πως αυτό είναι το μυστικό για να υπάρχει πάντα αυτό το δέσιμο.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος:
«Είμαστε όλοι εδώ. Και έτσι θα είμαστε πάντα. Έτσι θα μας βλέπω όλους. Πάντα αυτή η συγκίνηση μας κρατάει ενωμένους. Οι δύσκολες στιγμές δεν θα μας χωρίζουν, θα μας ενώνουν. Έτσι είναι και η ORIGINAL! Οι δύσκολες στιγμές είναι το μυστικό, αυτές μας ένωναν πάντα! Αυτές θα μας κρατήσουν ζωντανούς!
Πρέπει να το καταλάβετε αυτό το πράγμα. Όχι άλλες προσωπικές φιλοδοξίες. Όχι ποιανού γνώμη θα περάσει. Ας περάσει οποιουδήποτε κι ας είναι λάθος.
Το πολλά λάθη μας οδήγησαν στην επιτυχία. Το έχετε καταλάβει; Πόσα λάθη κάναμε για να φτάσουμε εδώ, το έχετε συνειδητοποιήσει;
Από πόσες ατραπούς περάσαμε. Από μικρά στενά που δεν μπορεί να περάσει κανένας εύκολα. Εμείς όμως περάσαμε. Περάσαμε από εκεί μέσα. Τα βάλαμε με θεούς και δαίμονες.
Με οποίους ήταν απέναντι στην ΑΕΚ ή κοντά και νομίζαμε ότι έκανε λάθη. Δεν μας εξαγόρασε καμία πουτ@ν@. Ήμασταν πάντα με τη δική μας σημαία ψηλά. Γι’ αυτό και μας μίσησε πολύς κόσμος. Αλλά μας αγάπησε και πολύς κόσμος. Αυτή η αγάπη του κόσμους μας κράτησε ενωμένους. Όταν είδα τα χρόνια να περνάνε τα έχασα. Λεω τι να κάνω τώρα;
Μετά ήρθαν χτυπήματα. Αλλά μέσα μου ήλπιζα. Λεω θα τα καταφέρουμε. Δεν γίνεται, δεν γίνεται ρε… Να είστε όλοι ευλογημένοι. Σας αγαπάω όλους έναν έναν ξεχωριστά».