Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός σε δηλώσεις του πριν από το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο, αναφέρθηκε στα δυο πρόσωπα που παρουσιάζουν οι «κιτρινόμαυροι» το τελευταίο διάστημα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ και μεταξύ άλλων στάθηκε σε ζητήματα που τον προβληματίζουν μετά τις τελευταίες εμφανίσεις των «κιτρινόμαυρων», ενώ αναφέρθηκε στην πρώτη εντύπωση του από τον Όλεγκ Νταντσένκο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Ένα σχόλιο αναφορικά με τους τραυματισμούς Σάκχοφ-Γαλανόπουλου;
«Είναι κρίμα η απουσία δυο σημαντικών παικτών που προστίθενται στα προβλήματα που έχουμε στην άμυνα. Όχι τόσο ως απουσία, αλλά γιατί θα επιβαρυνθούν οι υπόλοιποι παίκτες».
Η πρώτη εντύπωση από τον Νταντσένκο;
«Ο Νταντσενκο έχει παίξει στα δεξιά της άμυνας αλλά με σύστημα 3-5-2. Έχει όρεξη, έχει διάθεση, αποτελεί το μέλλον της ομάδας και πρέπει να δουλέψουμε πάνω του για να προσαρμοστεί στα δικά μας δεδομένα και στη δική μας νοοτροπία».
Για το αν τον προβληματίζουν τα δυο πρόσωπα των «κιτρινόμαυρων» στα τελευταία παιχνίδια
«Φυσικά και με προβληματίζει. Έχω βγάλει συμπεράσματα για κάποιους παίκτες μετά το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά θέλω να τα κρατήσω για μένα. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αποδίδουν το κατάλληλο για να μπορέσουν να υπολογίζουν τον εαυτό τους για την επομένη σεζόν στην ΑΕΚ. Αυτό μας κόστισε κάτι πολύ ακριβό, χάσαμε δυο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα μας. Με απασχολεί ότι η ομάδα έχει δυο πρόσωπα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα υποχρεωμένη να μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και ο κάθε παίκτης της πρέπει να την αντέχει. Θα πρέπει να έχεις προσόντα και σωστή νοοτροπία για να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα».
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ ΕΔΩ

