Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Χιμένεθ: “Είχαμε συμφωνήσει στα πάντα, αλλά τελικά ο Σέρχιο άλλαξε γνώμη και δεν μπορούσε να έρθει”

Χιμένεθ: “Είχαμε συμφωνήσει στα πάντα, αλλά τελικά ο Σέρχιο άλλαξε γνώμη και δεν μπορούσε να έρθει”

O Mανόλο Χιμένεθ μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώην ποδοσφαιριστή του στην τωρινή του ομάδα. 

Ο Σέρχιο Αραούχο που τις τελευταίες μέρες ακούγεται για την ΑΕΚ, έμεινε μία.. ανάσα μακρυά από το να πάει στην Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ. Τα είχαν βρει σε όλα όμως ο Σέρχιο το μετάνιωσε, και το deal δεν έκλεισε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ:

“Υπήρξαν κάποιοι παίκτες από το εξωτερικό που ζήτησα από τη διοίκηση, αλλά δεν καταφέραμε να κλείσουμε κάποιον. Ένας από αυτούς είναι και ο Σέρχιο Αραούχο. Είναι ένας σημαντικός παίκτης. Τον συνάντησα στην ΑΕΚ και μου αρέσει η ικανότητά του να παίζει σε τέσσερις θέσεις της επίθεσης (εννοεί και κορυφή και στα πλάγια αλλά και δίπλα σε κάποιον επιθετικό σαν 9άρι). Είχαμε συμφωνήσει στα πάντα αλλά τελικά ο Σέρχιο άλλαξε γνώμη και δεν μπορούσε να έρθει. Πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν και ως προπονητής πρέπει να δουλέψω με τους παίκτες που έχω”.

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Aγοράζει την NOVA ο Μαρινάκης

Αποκτάει όλα τα δικαιώματα τόσο της συνδρομητικής τηλεόρασης όσο και της Forthnet.  Περνάει στα χέρια …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com