Χιμένεθ: «Ικανοποιημένος από την έλευση των Μασούντ και Μοράν»

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στις προσθήκες των Μοράν και Μασούντ, τις υπόλοιπες κινήσεις της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος που συνεχώς προοδεύει. Προφανώς και δεν κλείνουμε πόρτες, αλλά δε νιώθουμε και υποχρεωμένοι να προσθέσουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές. Διαθέτουμε πολύ καλό δυναμικό, το οποίο πάντα μπορεί να βελτιώνεται, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε παίκτες, απλώς για να πάρουμε. Όσοι είναι να έρθουν ας έρθουν, αλλά ακόμα κι αν δε γίνει αυτό, είμαστε τέλεια».

– Ο Μασούντ με τον Μοράν είναι ο “αντί – Μάνταλος” και ο “αντί – Γιόχανσον που είχατε ζητήσει”;

- Advertisement -

«Καταρχάς ουδείς έχει έρθει για να αντικαταστήσει κάποιον. Επομένως όπως δεν υπάρχει άλλος Μάνταλος και άλλος Γιόχανσον, με τον ίδιο τρόπο δεν υπάρχει άλλος Μασούντ και άλλος Μοράν. Στόχος μας είναι οι παίκτες που έχουν ερθει να βοηθήσουν. Το ιδανικό θα ήταν να μην είχαμε τις απώλειες των Γιόχανσον και Μάνταλου και συγχρόνως να είχαμε τις προσθήκες των Μασούντ και Μοράν. Η κατάσταση όμως δεν αλλάζει. Οι παίκτες που έχουν έρθει διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα, απλά διαφορετικά. Περιμένουμε τη βοήθειά τους και παράλληλα ελπίζουμε σε ταχεία επιστροφή των τραυματιών. Είμαι ικανοποιημένος απ’ την έλευση των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι οι μοναδικοί που θα μας δώσουν λύσεις. Απλώς είναι δύο ακόμα κομμάτια στο παζλ και δύο παίκτες απ’ τους οποίους περιμένω μεγαλύτερη βοήθεια για να βελτιωθεί συνολικά η ομάδα. Ελπίζω να πιάσουν καλή απόδοση».

– Τι να περιμένουμε απ’ την ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό;

«Τόσο εμείς όσο και ο Παναιτωλικός θέλουμε τη νίκη. Αυτό είναι άλλωστε το ωραίο του ποδοσφαίρου. Να παίζουν και οι δύο ομάδες για τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο ματς, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε για να πάρουμε τη νίκη. Είναι βέβαια διαφορετικό να έχεις την πρόθεση να νικήσεις και διαφορετικό να το πετύχεις. Εμείς το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε την πρόθεση για νίκη».

– Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν απ’ τις διακοπές στην κατάσταση που περιμένατε;

«Το να πας σε διακοπές είναι πάντα εύκολο, αλλά το να επιστρέψεις από την περίοδο των διακοπών είναι πάντα πιο δύσκολο. Γι’ αυτό και προσπαθούμε τώρα να αλλάξουμε το “τσιπ”. Έχουμε ξεκινήσει τη δουλειά, έτσι ώστε το 2018 να είναι για μας τουλάχιστον παρόμοιο με το 2017. Το σίγουρο είναι ότι ξεκουράστηκαν οι ποδοσφαιριστές, γιατί είχαν διακοπές μια εβδομάδα ολόκληρη, άρα αρκετές μέρες ξεκούρασης. Είμαστε όμως επαγγελματίες και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι όπως όλοι στις δουλειές τους, έτσι κι εμείς να είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας. Γι’ αυτό και έχουμε επιστρέψει με το μυαλό στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Είναι αλήθεια ότι πριν τις διακοπές είχαμε φτάσει στα όριά μας από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά τώρα έχουμε προσθέσει δύο νέους ποδοσφαιριστές, ενώ και οι υπάρχοντες έχουν ξεκουραστεί. Τόσο ψυχικά όσο και σωματικά η ομάδα είναι έτοιμη για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της».

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -