Αρχική / AEKPASSION / Χιμένεθ: «Πρέπει να πιστέψουν οι παίκτες μου στους εαυτούς τους» (Vid)

Χιμένεθ: «Πρέπει να πιστέψουν οι παίκτες μου στους εαυτούς τους» (Vid)

  Οι δηλώσεις του Ανδαλουσιανού τεχνικού πριν από τον αγώνα της Δευτέρας με τη Λαμία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports, για τον αγώνα της Δευτέρας με τη Λαμία αλλά και για τα όσα είδε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός της ΑΕΚ υποστήριξε πως οι παίκτες, χρειάζεται να πάρουν νίκες στα επόμενα παιχνίδια για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση τους και να πιστέψουν στους εαυτούς τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Μανόλο Χιμένεθ:

Αρχικά είπε πως το  μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι πως: «χρειάζεται νίκες για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών. Πρέπει να πιστέψουν οι ίδιοι στους εαυτούς τους».

Αναφερόμενος στους Αθανασιάδη και Τσιντώτα ο Χιμένεθ είπε «Θέλω πάντα να έχω καλούς τερματοφύλακες. Δεν μπορείς να έχεις έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και έναν που δεν τον υπολογίζεις. Το καλύτερο είναι όταν ανοίγεις την πόρτα να έχεις δυο καλούς τερματοφύλακες» ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Τσιντώτα.

Θέλω να προστατεύσω τον Τσιντώτα ο οποίος δέχθηκε τα περισσότερα γκολ, αλλά δεν είναι μόνο δική του ευθύνη. Χρειάζομαι τον καλύτερο Τσιντώτα και ξέρω πως με σκληρή δουλειά θα επιστρέψει στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορεί να είναι. Ο Αθανασιάδης θα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να παίξει ανά πάσα στιγμή. Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές».

Δείτε εδώ όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Σαν πηγαίνει στη Θεσσαλία…

Μια πολύ θετική παράδοση έχει η ΑΕΚ όταν πηγαίνει στην Θεσσαλία για να αντιμετωπίσει τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com