Στην Ισπανία συνεχίζεται η αποθέωση του Μανόλο Χιμένεθ.
Το δημοσίευμα αυτήν την φορά έρχεται από την “El Confidencial”, με τίτλο «Το ψυχικό θαύμα Μανόλο Χιμένεθ με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη ευτυχισμένη ΑΕΚ». Ο Ανδαλουσιανός προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε στην “El Confidencial”, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και για τον στόχο του Κυπέλλου. Επίσης, σημαντική αναφορά έγινε στην συνεισφορά του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.
Διαβάστε αναλυτικά:
«Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί σπάσαμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ομάδες με μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Έχουμε χάσει μόνο δύο παιχνίδια όλη την σεζόν και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο. Τώρα θέλουμε περισσότερα και μπορούμε να κερδίσουμε το Κύπελλο».
Για τον Τσιγκρίνσκι: «Έχει επιστρέψει σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχει δώσει ψυχική δύναμη στην ομάδα. Η εμπειρία του είναι πολύ σημαντική, έχει μια υπέροχη χρονιά. Βοήθησε με τις καλές τοποθετήσεις του στην άμυνα και σε άλλα πράγματα».
Για το κλειδί της επιτυχίας «Νομίζω οι Ισπανοί έχουμε μια καλή ‘’γεύση’’ από ποδόσφαιρο και δείχνουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Ισπανός προπονητής κερδίζει επειδή παίζει καλό ποδόσφαιρο και βασίζεται στην ανταγωνιστικότητα. Ένα από τα κλειδιά είναι ότι γνωρίζουμε πώς να μεταδώσουμε κάποια πράγματα. Οι απόψεις του Ισπανού προπονητή είναι καλύτερες γιατί θέλει να έχει την κατοχή στην πλευρά του αντιπάλου, να προωθεί σωστά την μπάλα, να ελέγχει το παιχνίδι και να είναι αποτελεσματική η ομάδα του. Δεν έχουν όλοι Μέσι και Ινιέστα, αλλά πρέπει να παίζουμε καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί».


