Αρχική / Αρχική Σελίδα / Χιμένεθ: «Ταπεινοί μετά από τέτοιο αποτέλεσμα, χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου»

Χιμένεθ: «Ταπεινοί μετά από τέτοιο αποτέλεσμα, χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου»

Ο Μανόλο Χιμένεθ φάνηκε αρκετά ταπεινός μετά και τον χρυσό βαθμό που απέσπασε η ομάδα του στο Σαν Σίρο, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την εκθαμβωτική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για το αν θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς:

«Ας είμαστε ταπεινοί μετά από τέτοιο αποτέλεσμα σε μια τέτοια έδρα και σημαντικό αντίπαλο όπως η Μίλαν. Έχουμε κάνει καλή άμυνα, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε καλό σχεδιασμό και τα κάναμε όπως θέλαμε».

-Για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ και τι του αφήνει το 0-0:

«Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος για τον κόσμο. Πάνω από 3.000 οπαδοί, ο κόσμος έκανε αισθητή την παρουσία του. Μεγάλη ομάδα είναι η Μίλαν, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όπως ούτε σήμερα. Αλλά μένω με την χαρά του κόσμου σήμερα».

-Για τον σχεδιασμό πριν το ματς:

«Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όλα επηρεάζουν για μια καλή δουλειά. Εγώ πάντα αυτό που ζητώ, θέλω διάθεση και σωστή συμπεριφορά. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να μετρά η προσπάθεια. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Χαρούμενος για τον ένα βαθμό. Θα ήμουν το ίδιο και αν είχαμε χάσει».

-Για τη νίκη της Ριέκα μέσα στην Αυστρία και ένα σχόλιο για Τζανετόπουλο:

«Να πω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και ότι τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Ο Άνταμ είναι ένας παίκτης που σήμερα πήρε ως βραβείο ειδικά στο β’ ημίχρονο. Μέσα από την σκληρή δουλειά, συζητάμε κάθε μέρα στην προπόνηση, ακούει και βελτιώνεται. Είναι πολύ ώριμος και το έδειξε μέσα σε αυτό το γήπεδο».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Κοντά στην απόκτηση του Μόουζες Κίνγκσλεϊ!

Για μια νέα μεταγραφή προετοιμάζουν το έδαφος στην ΑΕΚ, αλλά σε μια περίοδο που η …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com