Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Χήνας: «Ο Μάκης Αγγελόπουλος λειτουργεί σαν οπαδός, γι’ αυτό έχουμε φτάσει ως εδώ, θα εμπλουτιστεί η συγκοινωνία για το γήπεδο στα Λιόσια»

Χήνας: «Ο Μάκης Αγγελόπουλος λειτουργεί σαν οπαδός, γι’ αυτό έχουμε φτάσει ως εδώ, θα εμπλουτιστεί η συγκοινωνία για το γήπεδο στα Λιόσια»

Ο Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας σε δηλώσεις του αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο γήπεδο της «Βασίλισσας» στα Λιόσια και το θέμα της μετακίνησης εκεί για τον κόσμο, που τον απασχολεί ιδιαίτερα, κάνει λόγο για τον Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά και για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Alpha 98,9:

Για το γήπεδο: «Είναι πολύ σημαντικό, δεν το έχουμε αντιληφθεί ακόμα. Προσπαθήσαμε με πάρα πολλά γήπεδα, όπως το Γαλάτσι, το τένις και το Ποδηλατοδρόμιο και όταν φτάνεις σε ένα τέτοιο σημείο να υπογράφεις μνημόνειο, που δεν το πιστεύεις κιόλας. Σιγά σιγά αυτά που έρχονται θα μας κάνουν να καταλάβουμε ότι είναι μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε επίπεδο».

Για τη μετακόμιση στο νέο γήπεδο: «Το βασικό πλεονέκτημα αυτής της αρένας στα Λιόσια είναι πως είναι πολυμορφική και έτσι θα την χρησιμοποιήσουμε  Ναι μεν η ΚΑΕ ΑΕΚ και το αγωνιστικό είναι ο μάστερ χρήστης, αλλά θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλες μορφές. Είναι πολυμορφικό και όπως οι περισσότερες αρένες στο εξωτερικό. Έτσι χρησιμοποιούνται τα γήπεδα στην Ευρώπη. Θα μας δώσει περισσότερα έσοδα.

Όσον αφορά το χρονικό πλάνο χωρίζεται σε τρία στάδια. Το πρώτο να μπει η ομάδα να κάνει προπόνηση περί τα μέσα Αυγούστου, μετά πάμε σε μια διαμόρφωση των χώρων εκτός αρένας να φιλοξενήσει κόσμο και να διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ και μετά το τρίτο στάδιο είναι εξωτερικοί και περιμετρικοί χώροι εκτός αρένας».

Για το αν υπάρχει φόβος να μην υπάρχει κόσμος στο νέο γήπεδο: «Η προσπάθεια για το γήπεδο άρχισε πολύ νωρίτερα από την κρίση αυτή. Τώρα θα μας επηρεάσει αυτό. Δεν γνωρίζουμε, όπως και όλες οι ομάδες από την Ευρώπη, την ποσόστωση κόσμου. Είναι βασικό κομμάτι για τον προϋπολογισμό μας. Έχουμε κάνει και σενάρια για κόσμο και χωρίς κόσμο. Επειδή θα πάμε σε σταδιακές εργασίες θα μπορέσει να ακολουθηθεί αυτό το πρότζεκτ και να μας ακολουθήσει κάπου».

Για το πόσο θα επηρεάσει ο κορωνοϊός το μπάτζετ της ΑΕΚ: «Στις αναλύσεις που έχουμε κάνει προκύπτει ένα ποσοστό 30-35%. Θα επηρεάσει κάθε μορφής προϋπολογισμό στο μπάτζετ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν ευρωπαϊκές ομάδες. Μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ εκεί σχετίζεται με εισιτήρια διαρκείας και εισιτήρια».

Για τους λόγους που αισιοδοξούν στην ΑΕΚ για το νέο πρότζεκτ του γηπέδου: «Θεωρούμε πως το γεγονός ότι η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και διεκδικεί τίτλους θα δημιουργήσει ζέστη και στην γύρω περιοχή. Δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος για να ταυτιστεί η περιοχή των Λιοσίων. Είναι ήδη ισχυρό το στοιχείο της ΑΕΚ στην περιοχή, αλλά θέλουμε να φτιάξουμε μια κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού και να προσελκύσουμε τον κόσμο στην περιοχή. Θα υπάρχει μουσείο της ΑΕΚ, εμπορικοί χώροι. Είναι τεράστιο το στοίχημα, αλλά είναι και μονόδρομος. Το μοντέλο ενός χρηματοδότη που καλύπτει τη ζημιά του μπάτζετ σιγά σιγά φθίνει και πρέπει να πάμε σε άλλα μοντέλα».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Είμαι αισιόδοξος γιατί θα τηρηθούν τα ήδη υφιστάμενα κριτήρια με προσθήκη 2-3 ακόμα. Είμαι αισιόδοξος γιατί δεν ξέρω πόσες ομάδες θα είναι αλλά θα ανταποκριθούν και θα είναι υγιής».

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Εγώ διαφέρω πολύ με τον κύριο Αγγελόπουλο είμαστε τα δύο άκρα. Εγώ προσπαθώ να είμαι πιο συντηρητικός. Αυτός λειτουργεί σαν οπαδός γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε. Για μένα είναι τεράστιο επίτευγμα και σχολείο αυτή η συνεργασία. Λειτουργεί σαν οπαδός. Αν λειτουργούσε σαν επιχειρηματίας δεν θα είχε φτάσει ως εδώ. Έχει καθημερινή τρέλα με την ΑΕΚ και θέλει να μαθαίνει ακόμα και τα νέα της προπόνησης».

Για τον τρόπο μεταφοράς στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια: «Ο κόσμος της ΑΕΚ ασχολείται έντονα με αυτό το θέμα, της μετακίνησης γιατί υπάρχει μόνο η Αττική οδός. Έχουμε δέσμευση από τον Δήμο πως θα εμπλουτίσει την συγκοινωνία με κάποια δρομολόγια από τον προαστιακό σταθμό που βρίσκεται στην έξοδο 6 προς το γήπεδο και εμείς θα βοηθήσουμε στη μετακίνηση από Νέα Φιλαδέλφεια προς το γήπεδο τις μέρες των αγώνων, με shuttle bus».

Για τη νέα σεζόν: «Τρέχει κάθε χρονιά αυτό το πρότζεκτ. Η ΑΕΚ είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός σύλλογος. Πρέπει να είμαστε διαθέσιμοι για νίκη κάθε 3 μέρες. Έχουμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε με τρόπαιο, μέσω του Final 8 του BCL που θα μας δώσει ώθηση. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε διοργάνωση και θέλουμε το καλύτερο για τη νέα σεζόν».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Ανέστης: «Το βασικό πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ότι δεν κράτησε τον κορμό της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα»

Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την τωρινή …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com