Χνιντ: «Θέλω να πάω στην ΑΕΚ»

 Ξεκάθαρος ήταν ο Νασίμ Χνιντ προς την διοίκηση της Σφαξιέν.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός δέχθηκε ένα τηλέφωνο από τον πρώην προπονητή του στη Σφαξιέν Ρούντι Κρολ. Ο Ολλανδός πρώην παίκτης του Άγιαξ και της Εθνικής Ολλανδίας, Έχει ανλάβει την Αλ Κουβέιτ και θέλει τον Χνιντ στην νέα του ομάδα. Η ομάδα από την Αραβία δίνει 1 εκατομμύριο δολάρια (840.000 ευρώ) στην Σφαξιέν και τα έχουν βρει μαζί της.

Ο παίκτης ήταν αρνητικός στο να πάει στην Αλ Κουβέιτ καθώς στόχος του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη και την ΑΕΚ. Η απάντηση που έδωσε στην διοίκηση της Σφαξιέν και τον ιδιοκτήτη Μοσέφ Χεμαχέμ ήταν «Αφήστε με να πάω στην ΑΕΚ».

Εντός της ημέρας ο 23χρονος Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο του με την Ένωση και θα φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -