Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Χωρίς Γιάκομπσεν και Γεωργιάδη, στην Έδεσσα η Α.Ε.Κ.

Χωρίς Γιάκομπσεν και Γεωργιάδη, στην Έδεσσα η Α.Ε.Κ.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα για την Hanball Premier με τον Αερωπό στην Έδεσσα.

Στην αποστολή για την Έδεσσα ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν συμπεριέλαβε τους Λάρς Γιάκομπσεν, και Διονύση Γεωργιάδη, στην αποστολή μετέχει ο Κωσταντίνος Κοτσιώνης μέλος της εφηβικής ομάδας.

 Την αποστολή για την Έδεσσα αποτελούν οι: Αραμπατζής, Δομπρής, Μωραΐτης, Ζαμπούνης, Hoggas, Νικολαΐδης, Μυλωνάς, Jimenez, Florido, Παπαδιονυσίου, Ozmusul, Arsic, Buneta, Γιόσμου, Κεδέρης και Κοτσιώνης.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Η επίσημη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής και οι δηλώσεις του Ισπανού εξτρέμ

Η Μάνα ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα τη συμφωνία με τον Κριστιάν Ουγκάλντε, με τον Ισπανό …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com