Χωρίς Ράταν – Μέις με Ήφαιστο

Ο Καναδός γκαρντ δε μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα απουσιάσει από το προσεχές ματς με την ομάδα της Λήμνου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H αναμέτρηση με τον ‘Ηφαιστο Λήμνου πλησιάζει, αλλά τα προβλήματα δεν εγκαταλείπουν τη «Βασίλισσα».

Νοκ άουτ για μία εβδομάδα τέθηκε εκ νέου ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις, ο οποίος «κληρονόμησε» ένα αιμάτωμα στο δεξιό δικέφαλο γαστροκνήμιο, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ, όπως διαγνώσθηκε στην εξέταση στην οποία υποβλήθηκε στην «Ευρωκλινική Αθηνών».

- Advertisement -

Υπενθυμίζεται, ότι ο Καναδός γκαρντ είχε καταφέρει να «νικήσει» το χρόνο, με τη συμβολή του ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, με συνέπεια να ξεπεράσει «εν πολλοίς» το πρόβλημα στην ακρωμιοκλειδική και να παίξει στο Βέλγιο.

Εκτός του Μέις, δεν πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση (και) οι τραυματίες Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Καββαδάς. Όλοι τους ακολουθούν σταθερά θεραπευτική αγωγή».

 

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -