Χωρίς Σάκοτα η ΑΕΚ!

Δεν ταξιδεύει Ρέθυμνο ο αρχηγός της «Βασίλισσας».

Ο Ντούσαν Σάκοτα τραυματίστηκε στην σημερινή προπόνηση κι έτσι την τελευταία στιγμή δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Λούκα Μπάνκι, επομένως μένει εκτός για το αυριανό ματς με τους Κρητικούς και δεν θα ταξιδέψει για Ηράκλειο.

Ο αρχηγός υπέστη θλάση στο δικέφαλο γαστροκνήμιο και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, ενώ θα κάνει αγώνα για να προλάβει το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπάμπεργκ την ερχόμενη Τετάρτη, κάτι που θα κριθεί τις μέρες που ακολουθούν.

Όσον αφορά τον Σαντ Ρος, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του «Δικεφάλου» κάνοντας ντεμπούτο. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

- Advertisement -

Η Ένωση αναχωρεί αεροπορικώς για Ηράκλειο από το «Ελ. Βενιζέλος» και έπειτα θα μεταβεί οδικώς στο Ρέθυμνο.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -