Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Χωρίς θύρες 4,7 και 13 η Αγιά Σοφιά

Χωρίς θύρες 4,7 και 13 η Αγιά Σοφιά

Καμία αναφορά σε οπαδούς των αντιπάλων. 

Βλέποντας κανείς την κάτοψη της Αγιά Σοφιάς, μπορεί εύκολα να παρατηρήσει τι λείπει από την αρίθμηση των κερκίδων. Η λογική της αρίθμησης ακολουθεί αυτή του ΟΑΚΑ, δηλαδή το κάτω διάζωμα έχει τα μονά νούμερα και το πάνω διάζωμα τα ζυγά.

Και ενώ ξεκινά η αρίθμηση από τη γωνία Καππαδοκίας και Φωκών στο πάνω διάζωμα από τη θύρα 2, η επόμενη θύρα στο πάνω διάζωμα είναι η 6 και όχι η 4. Με την ίδια λογική στο κάτω διάζωμα, μετά τη θύρα 5 είναι η 9 και μετά την 11 η 15.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι στην Αγιά Σοφιά, οι θύρες που παραπέμπουν στις θύρες των οργανωμένων ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ δεν υπάρχουν.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Ανδριόπουλος: «Άνευ απρόοπτου, άδεια λειτουργίας η Αγιά Σοφιά μέσα στον Σεπτέμβριο»

Ο Project Manager της Αγιά Σοφιάς-ΟΠΑΠ Arena και αφεντικό της Dimand, αποκάλυψε πόσο κοντά είμαστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com