Αρχική / Αρχική Σελίδα / Χωρίς τους φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ η Ριέκα!

Χωρίς τους φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ η Ριέκα!

Η κροατική ομάδα τιμωρήθηκε από την UEFA για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και η ομάδα θα ταξιδέψει στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της.

Το άναμμα πυρσών στο παιχνίδι της Ριέκα με τη Μίλαν φαίνεται πως θα στοιχίσει στην κροατική ομάδα την απουσία των φιλάθλων της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση θα παίξει μόνο με τους δικούς της φιλάθλους στο κρίσιμο παιχνίδι με τους Κροάτες που όπως όλα δείχνουν θα κρίνει την πρόκριση για τους «32» του Europa League. Η Ριέκα κινδυνεύει να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν για την τελευταία αγωνιστική, καθώς η συμπεριφορά τους στο εκτός έδρας ματς με την Αούστρια δεν ήταν η πρέπουσα.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Αφιέρωμα της ΚΑΕ στον πρώτο πανελλήνιο τίτλο της Βασίλισσας

Ήταν Ιούλιος του 1958 όταν η μετέπειτα «Βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ, νικούσε τον Πανελλήνιο και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com