Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Χωρίζουν οι δρόμοι ΑΕΚ – Γιαννόπουλου

Χωρίζουν οι δρόμοι ΑΕΚ – Γιαννόπουλου

Προς το τέλος οδεύει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Σε… διαζύγιο καταλήγουν, όπως όλα δείχνουν, ΑΕΚ και Χάρης Γιαννόπουλος. Ο 30χρονος φόργουορντ αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν από τη «Βασίλισσα», για 2+1 χρόνια, ωστόσο η χρονιά δεν ήταν η αναμενόμενη, ούτε για τον ίδιο, αλλά ούτε και για την «Ένωση».

Έτσι λοιπόν, οι δύο πλευρές αποφασίζουν από ότι φαίνεται να καταλήξουν στη λήξη της συνεργασία τους.

Βέβαια, ένας επιπλέον λόγος αυτού του τέλους, είναι και το γεγονός πως η ΑΕΚ σκοπεύει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον νεαρό Νίκο Ρογκαβόπουλο.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Κινείται άμεσα για ενίσχυση η ΑΕΚ!

 Η ΑΕΚ βγαίνει ξανά στην αγορά για να αποκτήσει παίκτη που θα βοηθήσει στο κύπελλο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com