«Δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς ο Βράνιες στην ΑΕΚ, την Πέμπτη στην Αθήνα»

Η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες είναι γεγονός ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, θα φοράει ξανά από τη νέα σεζόν τη φανέλα της «Ένωσης» αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα  για δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς μιλάνε οι Βέλγοι.

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Μίκαελ Βερσκιούρεν,μίλησε στο Sport24.gr και τόνισε:“Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Άντερλεχτ. Εάν όλα πάνε όλα καλά, αύριο υπογράφουμε τα συμβόλαιο και την Πέμπτη θα ταξιδέψει για Αθήνα. Μιλάμε για δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς”, ήταν το σχόλιο του.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ήταν αρχικά αρνητικός για τον Βράνιες, ο χαρακτήρας και τη συμπεριφορά του ήταν ο λόγος που έκαναν τον 47χρονο Πορτογάλο να αμφιβάλει. τελικά τις τελευταίες ώρες κατάφερε να μεταπεισθεί από τις διαβεβαιώσεις που πήρε από τους ανθρώπους της «Ένωσης», και έδωσε τη συγκατάθεση του για την επιστροφή του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -