Δανεικός ο Φραντζί Πιερό στη Ρίζεσπορ

Ο Φραντζί Πιερό αποχωρεί από την ΑΕΚ και μετακομίζει δανεικός στη Ρίζεσπορ μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς 3.000.000€. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας από τον Νίκολιτς.

Ο 30χρονος φορ από την Αϊτή θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρίζεσπορ, με τη μετακίνησή του να αφορά δανεισμό διάρκειας πέντε μηνών, έως το καλοκαίρι. Στη συμφωνία υπάρχει και ρήτρα αγοράς, η οποία φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αϊτινός επιθετικός προερχόταν από τραυματισμό, γεγονός που τον είχε φέρει πίσω σε αγωνιστικό ρυθμό και ετοιμότητα, ειδικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες λύσεις της επιθετικής γραμμής.

Ο Πιερό δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2027, έχοντας αποκτηθεί το 2024 από τη Μακάμπι Χάιφα. Η μετακίνησή του στην Τουρκία δίνει την ευκαιρία για αγωνιστικό restart, αλλά και πιθανή μόνιμη μεταγραφή αν ενεργοποιηθεί η οψιόν.

Βαγγέλης Νταλαπέρας
Βαγγέλης Νταλαπέρας
Ονομάζομαι Βαγγέλης Νταλαπέρας και η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από ομάδα για μένα, είναι τρόπος ζωής. Μεγάλωσα ζώντας την κάθε της στιγμή, από τις μεγάλες βραδιές μέχρι τις δύσκολες μέρες. Μέσα από τις λέξεις μου, θέλω να μεταφέρω τον παλμό, την ιστορία και την καθημερινότητα της Ένωσης. "ΑΕΚ παντού και πάντα!", γιατί η αγάπη αυτή δεν έχει όρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -