Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πρόταση της Σπέτσια για δανεισμό Βέρντε – πιθανή η συμφωνία

Πρόταση της Σπέτσια για δανεισμό Βέρντε – πιθανή η συμφωνία

Όπως αναφέρει ο κορυφαίος Ιταλός δημοσιογράφος Ντι Μάρτζιο, ο Ντανιέλε Βέρντε είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει ο κορυφαίος σε θέματα μεταγραφών δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ΑΕΚ και Σπέτσια βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία. Ο Βέρντε θα δοθεί δανεικός για έναν χρόνο με τη Σπέτσια να έχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021. Δεν δίνονται άλλες λεπτομέρειες αλλά φαίνεται πως το έντονο ενδιαφέρον της Σπέτσια οδήγησε στο deal και ο Βέρντε αποχωρεί από την ΑΕΚ όπου δεν κατάφερε να δείξει ιδιαίτερα πράγματα.

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη, ασχολούμαι με την φωτογραφία και το βίντεο, στα οποία θέλω να εδραιωθώ επαγγελματικά. Όμως στο αίμα μου υπάρχει και ένα άλλο "μικρόβιο". Αυτό της δημοσιογραφίας. Mε ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο το 2004 και από τότε και αυτό το "μικρόβιο" μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Από το 2018, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά γράφοντας σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, αποτελεί κάτι το ξεχωριστό.

Ελέγξτε επίσης

Οι αριθμοί του ΑΕΚ- Ιωνικός ΦΚ

Τα στατιστικά της νικηφόρας αναμέτρησης της Ένωσης κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Η ΑΕΚ επιβλήθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com