Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Δε τα κατάφεραν τελικά οι μικροί μάγκες

Δε τα κατάφεραν τελικά οι μικροί μάγκες

Το πάλεψαν μέχρι και το 60:00 αλλά στάθηκαν άτυχοι καθώς τη πρωτιά τη καθόρισε τελικά διαιτητική απόφαση 

 

Ισόπαλοι στον τελικό του πρωταθλήματος, στο κλειστό της Προσοτσάνης, αναδείχθηκαν τελικα οι παίδες του Χάντμπολ της ΑΕΚ κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 28-28 και έμειναν δεύτεροι!

Η πιτσιρικάδες μας καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και 6 δευτερόλεπτα πριν λήξει ο τελικός όπου οι παίδες του Φιλίππου κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το σκορ 28-28…

Οι μικροί μάγκες όμως αστραπιαία εκδήλωσαν επίθεση και σχεδόν σε χρόνο μηδέν σημείωσαν τέρμα που το διαιτητικό δίδυμο δεν κατακύρωσε καθώς έκρινε ότι ήταν εκπρόθεσμο με αποτέλεσμα να αναδειχθούν πρωταθλητές οι μικροί από την Βέροια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας ήταν πραγματικά συναρπαστικός και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τον τίτλο.

Τέλος, κόσμος στο κλειστό της πόλης της Δράμας υπήρχε και από τις δύο ομάδες χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό.

Από δω το μόνο που έχουμε να πούμε είναι συγχαρητήρια και μόνο για τους μικρούς της ομάδας μας και για την προσπάθεια αλλά και την αξιοπρέπεια που επέδειξαν στη τελευταία αμφισβητούμενη φάση κάτι που από μόνο του φωνάζει ότι στο μέλλον θα κάνουν μεγάλα πράγματα με τα κιτρινόμαυρα καθώς αυτό είναι ΑΕΚ!

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Φιλική νίκη για τους «Μάγκες» στο Άργος!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζει τα φιλικά της προετοιμασίας, αυτή την φορά επικρατώντας …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com