Αρχικη / AEKPASSION / Δέδας: «Είχαμε λίγο άγχος σήμερα, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να χάσουμε»

Δέδας: «Είχαμε λίγο άγχος σήμερα, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να χάσουμε»

  Ο Στέφανος Δέδας μίλησε μετά την πρώτη και ιστορική  νίκη της Βασίλισσας στο νέο της «παλάτι»

Περήφανος δήλωσε ο προπονητής της Βασίλισσας Στέφανος Δέδας για την προσπάθεια των παικτών μετά την ιστορική πρώτη νίκη της ΑΕΚ στα Λιόσια, συμπληρώνοντας πως σήμερα η ομάδα δεν είχε τρόπο να χάσει.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο κόουτς της ΑΕΚ:

Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν υπήρχε τρόπος να χάσουμε σήμερα, είχαμε λίγο άγχος. Πολύ σημαντική στιγμή σίγουρα για εμάς, ήταν το πρώτο επίσημο ματς στο σπίτι μας, έπρεπε να κερδίσουμε, δεν υπήρχε plan b. Το ελέγξαμε το ματς αμυντικά. Είμαι περήφανος για τους Έλληνες παίκτες που δώσανε ότι έχουν, είναι σημαντικό να χτίσουμε ελληνικό κορμό ξανά στην ΑΕΚ.

Ο Μάνι αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, ο Ανγκόλα είχε θέμα τραυματισμού. Πήραμε τον Χάμερ, είμαστε σε επαφή με τη διοίκηση και για άλλη ενίσχυση. Θέλουμε σίγουρα έναν σουτέρ ακόμα και έναν ενεργητικό ψηλό. Είναι δύσκολο σταυρόλεξο, σε 2 εβδομάδες η ομάδα θα έρθει στην τελική της μορφή και θα παίξουμε ακόμα καλύτερα”.

 

Περί admin

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προπονήθηκαν κανονικά οι Βίντα-Γκατσίνοβιτς

Ενθαρρυντικά μηνύματα για τους δυο ποδοσφαιριστές ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Με τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *