Δεν αγωνίστηκε στον τελικό του CONCACAF Nations League ο Πινέδα

Στον πάγκο έμεινε ο μέσος της ΑΕΚ στη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του κόντρα στον Καναδά.

Χωρίς τον Ορμπελίν Πινέδα στην σύνθεση του,  το Μεξικό επικράτησε με 2-0 του Καναδά στον τελικό του CONCACAF Nations League.

Ο Χαφιέρ Αγκίρε πήρε την απόφαση να κρατήσει στον πάγκο τον 28χρονο χαφ της ΑΕΚ και να μη του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Στα του αγώνα, ο Ραούλ Χιμένες άνοιξε το σκορ στο 47ο δευτερόλεπτο, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 75′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -