Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Δεν πρέπει να φοβηθεί

Δεν πρέπει να φοβηθεί

Όλοι ξέρουμε πως το έργο της Ένωσης σήμερα απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο θα είναι δύσκολο. Όμως δεν χρειάζεται να φοβίζει την ΑΕΚ αφού έχει την ποιότητα να τα καταφέρει.

Ο δικέφαλος σήμερα δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα ενάντια σε μία ομάδα που περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της. Σίγουρα ο προβληματικός αγωνιστικά Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει πολύ για την νίκη. Εκεί όμως δεν πρέπει να φοβηθεί η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αφού πληρεί τις προϋποθέσεις ώστε να φύγει με το τρίποντο δικό της.

«Σύγκριση ρόστερ» 

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει στην κατοχή του ένα ρόστερ το οποίο έστω και με απώλειες είναι ικανό να κάνει σπουδαία πράγματα. Οι πράσινοι δεν έχουν κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο κομμάτι καθώς και αυτοί έχουν σημαντικές ελλείψεις λόγω τραυματισμών.

«Ψυχολογία με το μέρος της»

Αν κάποια ομάδα έχει την ψυχολογία με το μέρος της τότε αυτή είναι η ΑΕΚ. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ,προέρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων, θέλει να παλέψει ώστε να δώσει μία συνέχεια σε όλα αυτά. Από την απέναντι πλευρά οι παίκτες των πρασίνων βιώνουν καθημερινά την ψυχολογική πίεση καθώς τα πράγματα στην ομάδα δεν είναι καλά και δεν υπάρχει μία σταθερότητα σε κανένα τομέα. Έπειτα προέρχονται από μία εκτός έδρας ήττα που δεν τους άφησε να σκαρφαλώσουν όσο μπορούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Εν τέλει ο δικέφαλος δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να φοβηθεί τον αντίπαλο του. Πρέπει να τον κοιτάξει στα μάτια και να διεκδικήσει την νίκη.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση έπαιξε μπαλάρα και πήρε τη νίκη στην Τρίπολη!

  Η ΑΕΚ πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, η …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com