Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δεν προχωράνε την υπόθεση του Μπιζότ στην ΑΕΚ

Δεν προχωράνε την υπόθεση του Μπιζότ στην ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα.

Η ενίσχυση στον «άσο» αποτελεί άμεση προτεραιότητα στις τάξεις της Ένωσης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με το όνομα του Μάρκο Μπιζότ να βλέπει το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα.

Η περίπτωση του Ολλανδού γκολκίπερ της Άλκμααρ παρά το γεγονός ότι προτάθηκε, φαίνεται πως δεν προκρίνεται από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις για τη θέση του τερματοφύλακα.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Χωρίς κόσμο και το ΑΕΚ – Ν.Π.Σ. Βόλος

 Δεν αλλάζει στάση η ΑΕΚ Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com