Οι δύο επιθετικοί του «Δικεφάλου» δουλεύουν ακατάπαυστα, παρά το ρεπό που έχει δώσει ο Μάσιμο Καρέρα.
Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να πήραν διήμερο ρεπό το Σάββατο από τον Ιταλό κόουτς και να υπάρξει προπόνηση ξανά από αύριο στα Σπάτα, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο για τους Ολιβέιρα και Αραούχο, οι οποίοι και χθες και σήμερα συνέχισαν κανονικά τη δουλειά, αφού προέρχονται από τραυματισμό. Επομένως πρέπει να… τρέξουν για να καταφέρουν να αγωνιστούν στις αναμετρήσεις των πλέι οφ, που έπονται.
Οι δύο «κιτρινόμαυροι» λοιπόν βρέθηκαν στο φυσιοθεραπευτήριο του Χρήστου Καρβουνίδη, κάνοντας πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ο Νέλσον Ολιβέιρα σήμερα το πρωί ακολούθησε ξανά πρόγραμμα αποθεραπείας, αλλά και το δικό του, ενώ ο Αραούχο παίρνει σειρά το μεσημέρι.
Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος φορ θα επιχειρήσει μέσα στο προσεχές διάστημα να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, μαζί με τους συμπαίκτες του, για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Σε ότι έχει να κάνει με τον Αργεντινό όμως, δυστυχώς δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα στα πρώτα ματς, αφού πριν λίγες ημέρες, ως γνωστόν, υπέστη θλάση.

