Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Διαδικτυακή συζήτηση Φλέγκα με τις ακαδημίες πόλο της ΑΕΚ

Διαδικτυακή συζήτηση Φλέγκα με τις ακαδημίες πόλο της ΑΕΚ

Τα μυστικά του αθλήματος μοιράστηκε με τα παιδιά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Σημαντική ήταν η ευκαιρία που δόθηκε στα παιδιά της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ, καθώς μπόρεσαν να συνομιλήσουν με τον Κωνσταντίνο Φλέγκα και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.Έστω και μέσω internet ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου», μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του στους νεαρούς αθλητές της ομάδας. Τα παιδιά τον άκουγαν με ιδιαίτερη προσοχή να μιλάει για την χαρά του αθλητισμού και αποκόμισαν και κάποια μυστικά που ο ίδιος μοιράστηκε μαζί τους με σκοπό την προσωπική τους βελτίωση, ενώ ακόμα είχαν και την δυνατότητα να του απευθύνουν ερωτήσεις.

Τυχεροί δεν ήταν μόνο εκείνοι που αγωνίζονται κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο ίδιος έκανε αναφορά για όλες τις θέσεις σε έναν αγώνα, αλλά και το πρωταρχικό μέλημα των ανθρώπων στην ΑΕΚ που είναι να συμβαδίζει αθλητισμός και εκπαίδευση. Κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης υπήρξαν πολλά χαμόγελα, ενώ ακόμα μοιράστηκαν και ευχές τόσο ενόψει εορτών, όσο και για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων και την έναρξη προπονήσεων και αγώνων.

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Ποδηλασία: «Άλμα» έξι θέσεων για την ΑΕΚ!

Από τις καλύτερες χρονιές στο τμήμα ποδηλασίας ήταν για την Ένωση το 2020. Παρόλο που …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com