Αντίδραση του κόσμου στην παρατεταμένη κακή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.
Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Βόλο και εκεί την υποδέχθηκαν αρκετοί οπαδοί της. Μάλιστα, η ORIGINAL έστειλε μήνυμα υψώνοντας πανό που έγραφε: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία, άλλη ΑΕΚ έταξες το 2013».







Το 2013 μας έταξε, μιά υγιή οικονομικά ΠΑΕ που δε θα χρωστάει ευρώ σε κανένα, μας έταξε γήπεδο – στολίδι στη Ν. Φιλαδέλφεια και μας έταξε και επέκταση του προπονητικού στα Σπάτα και τη μετατροπή του στο κορυφαίο στην Ελλάδα. Δεν έταξε ούτε πρωταθλήματα, ούτε ποδόσφαιρο επιπέδου Μπαρτσελόνα με πανάκριβους παίκτες. Αυτά σας τα τάξανε κάποιοι άλλοι το 2004 που 6 χρόνια μετά αρνούνταν να βάλουν έστω και 1 ευρώ για τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας και σταμάτησαν να πληρώνουν τις δόσεις του “44” με συνέπεια να επιστρέψει το βουνό του χρέους στην πλάτη της ομάδας. Αυτός ότι έταξε τα πράττει όλα.
Γι’ αυτό βγάλτε το σκασμό και στηρίξτε τον ΜΟΝΟ άνθρωπο αυτή τη στιγμή στον ορίζοντα που μπορεί να εγγυηθεί την βιωσιμότητα και την μελλοντική επιτυχία της ομάδας, όταν με το καλό μπει στον νέο ΝΑΟ. Αν και στην “Αγιά Σοφιά” συνεχίσει η ομάδα να είναι χαμηλού επιπέδου αγωνιστικά τότε ΝΑΙ θα έχετε δίκιο να κράζετε, κι εγώ μαζί σας.