Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο απόψε για τους παίκτες της ΑΕΚ

Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο απόψε για τους παίκτες της ΑΕΚ

Με απόφαση του Αργύρη Γιαννίκη οι «κιτρινόμαυροι» μετά τη λήξη της απογευματινής προπόνησης θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο.

Στο ξενοδοχείο από σήμερα θα μεταβούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε κατόπιν εισήγησης του προπονητή της ομάδας, Αργύρη Γιαννίκη λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων, τα οποία εντοπίστηκαν στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά τις ημέρες των εορτών.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Η ατζέντα του τριημέρου

Μείνετε συντονισμένοι στο πιο ΑΕΚτζήδικο site, για να μη χάνετε ούτε λεπτό από τους αγώνες …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com