Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Διαπραγματεύσεις ΑΕΚ και Αλ Ντουχαϊλ για διετή δανεισμό του Αλί»

«Διαπραγματεύσεις ΑΕΚ και Αλ Ντουχαϊλ για διετή δανεισμό του Αλί»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις για διετή δανεισμό του Καταριανού στράικερ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Tuttomerkatoweb» η ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Αλ Ντουχαϊλ  για την απόκτηση του 23χρονου φορ Αλμοέζ Αλί με τη μορφή δανεισμού, ο οποίος θα έχει διάρκεια δυο έτη και θα περιλαμβάνει οψιον αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τον Καταριανό και πως εκκρεμεί η συμφωνία μεταξύ των δυο συλλόγων για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Κόλμαν: «Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα η ΑΕΚ, δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν μετά το ματς με την ομάδα του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com