Όπως τονίζεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για τον Αργεντίνο επιθετικό είναι παντελώς ανυπόστατο.
Νωρίτερα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα από την Ισπανία που ανέφερε πως ο Αραούχο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ και πως σκοπεύει να επιστρέψει μετά το τέλος του παρόντος στην Λας Πάλμας.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πήρε θέση τονίζοντας πως ο ισχυρισμός περί άρνησης του Αραούχο σε πρόταση ανανέωσης είναι παντελώς ανυπόστατος, καθώς ο Αραούχο είναι προσηλωμένος 100% στην ΑΕΚ, διότι ο ίδιος ο παίκτης με δική του επιθυμία ζήτησε να βρίσκεται στην Ολλανδία με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.
Θυμίζουμε πως ο Αραούχο είναι τραυματίας και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και είχε την δυνατότητα να ενσωματωθεί αργότερα στην προετοιμασία με την αποστολή, αλλά ο ίδιος ζήτησε να δώσει το παρών από την πρώτη μέρα της έναρξης της και να βρίσκεται στο Μπουργκ Χααμστέντε.

