Επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ δίχως τον Μουκουντί

Ο Καμερουνέζος στόπερ του «Δικεφάλου» δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης (7/5).

Χωρίς κάποια νεότερη εξέλιξη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ έπειτα από το τριήμερο ρεπό που δόθηκε στους παίκτες για το Πάσχα.

Η παίκτες της «Ένωσης» λοιπόν αφού ξεκουράστηκαν και αποφορτίστηκαν, επέστρεψαν στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο «Δικέφαλος» ψάχνει την νίκη που θα την φέρει όχι αγκαλιά, πολύ κοντά ως φαβορί στην κατάκτηση του τίτλου, αναμένοντας φυσικά και το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 12/5 προκείμενου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση στην κούρσα του τίτλου,

Όπως προείπαμε δεν υπήρξε κάποια αλλαγή σε σχέση με την τελευταία προπόνηση της Μ. Παρασκευής, αφού στην σημερινή προπόνηση προπονήθηκαν όλοι οι ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος παραμένει εκτός σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση της ΠΑΕ.

- Advertisement -

Θυμίζουμε πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λάζαρου Ρότα λόγω τιμωρίας, όπως και σε αυτές του Ζίνι ο οποίος επέλεξε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς χειρουργικά, ώστε να είναι πανέτοιμος στην προετοιμασία της νέας σεζόν.

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -