Οι διαιτητές του τελικού Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (17/2).

Ο τελικός θα διεξαχθεί, όπως ήταν γνωστό, στα  «Δύο Αοράκια» στην Κρήτη. Οι τρείς διαιτητές του φετινού τελικού θα είναι οι Σχινάς, Μάνος και Γ.Πουρσανίδης, ενώ κομισάριοι της αναμέτρησης θα είναι οι Μαγγανάς και Μαχαιριανάκης.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών (Σάββατο 17 Φεβρουαρίου) στο Ηράκλειο Κρήτης και οι κομισάριοι της αναμέτρησης είναι:

- Advertisement -

ΚΓ Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) Ολυμπιακός – ΑΕΚ Σχινάς, Μάνος, Πουρσανίδης Γ. (Μαγγανάς, Μαχαιριανάκης)

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -