Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Δήλωσε συμμετοχή στην ομάδα Rugby της ΑΕΚ!

Δήλωσε συμμετοχή στην ομάδα Rugby της ΑΕΚ!

Στην πρώτη της παρουσία στην Rugby League η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ είχε μια συγκλονιστική παρουσία απέναντι σε ομάδες έμπειρες που συμμετέχουν χρονιά στην διοργάνωση.

Μετά από έντονες και σκληρές προπονήσεις όλη την χρονιά, έκλεισε η χρονιά με της γυναίκες να δίνουν πολύ καλές εντυπώσεις και ελπίδες για το μέλλον. Ενώ οι άντρες και αυτοί στην πρώτη τους συμμετοχή έκαναν το νταμπλ κατακτώντας τo Πρωτάθλημα 9s και 13s αντίστοιχα.

Το μέλλον φυσικά για την συνέχιση της συμμετοχής της γυναικείας ομάδας Rugby αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος για τις γυναίκες δεν εξαρτάται μόνο από την απόδοση της ομάδας μας αλλά και από το ενδιαφέρων για ενσωμάτωση στην στο τμήμα και νέων μελών καθώς φέτος οι γυναίκες έπαιζαν σε αγώνες 5 χ 5 λόγο ελλείψεις παιχτών.

Ας αγκαλιάσουμε λοιπόν αυτή την προσπάθεια της ομάδας μας και όσες γυναίκες επιθυμούν να γίνουν μέρος αυτής της σπουδαίας προσπάθειας, ας δυναμώσουν με την συμμετοχή στο γυναικείο τμήμα του Rugby!

Ραντεβού λοιπόν τον Αύγουστο και ελπίζουμε ότι η οικογένεια της γυναίκεια ομάδας Rugby θα έχει μεγαλώσει!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Νέο τμήμα ενηλίκων για τη Ξιφασκία της ΑΕΚ!

Καινούριο τμήμα ενηλίκων Ξιφασκίας ετοιμάζει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, με την Μανα ΑΕΚ να περιμένει όσους …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com