Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Δημάτος για Χιμένεθ: «Σε ευχαριστώ για την αγάπη και την προσφορά σου για την ΑΕΚ»

Δημάτος για Χιμένεθ: «Σε ευχαριστώ για την αγάπη και την προσφορά σου για την ΑΕΚ»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ με ανάρτησή του στο Facebook αποχαιρέτησε τον Χιμένεθ και τον ευχαρίστησε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Kολλητοί δεν γίναμε ποτέ, αλλά στη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερε ο ένας να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του άλλου. Ισως αυτό να είναι και το σημαντικότερο!Γιατί αυτή η εκτίμηση διαρκεί για πάντα, ενώ οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν μόνιμα ημερομηνία λήξης! Ετσι θα συμβαίνει για πάντα στο ποδόσφαιρο και όλοι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Μανόλο, σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, σε ευχαριστώ για την αγάπη και την προσφορά σου στην ΑΕΚ, αλλά θα μου επιτρέψεις να σε ευχαριστήσω περισσότερο για την αγάπη και την φροντίδα σου στον μικρό Ανδρέα.
Τον χαρακτήρισες πρωταθλητή, πριν καν στεφθεί η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας και τήρησες την υπόσχεσή σου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να του παραδώσεις το μετάλλιο του πρωταθλητή, πριν επιστρέψεις στη Σεβίλλη…

Να είσαι σίγουρος ότι θα κάνω αυτό που μου ζήτησες! Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν και γιατί ποτέ δεν θα υποκαταστήσει ούτε την πραγματική ζωή, ούτε την πραγματική μάχη για τη ζωή!».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Επιστρέφουν εποχές 2006 στο ΟΑΚΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ύστερα από περίπου 12 χρόνια έλαβε μια σημαντική πρωτοβουλία για τον καθ’ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com