Δημάτος: «Η ΑΕΚ μπορεί να μην επανέλαβε τον άθλο το 1977, όμως έσπασε ρεκόρ νικών σε ευρωπαϊκή διοργάνωση που κρατούσε από εκείνη την πορεία» (pic)

Η ανάρτηση του media consultant της UEFA για το ρεκόρ που πέτυχε η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς στο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Ο Ανδρέας Δημάτος λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ράγιο Βαγιεκάνο στους 8 του UEFA Conference League σχολίασε το ρεκόρ που σημείωσε η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς με την σημερινή επικράτηση στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-1.

Η δημοσίευση του Ανδρέα Δημάτου:

«Η ΑΕΚ το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να επαναλάβει τον άθλο του 1977. Έσπασε όμως απόψε ένα ρεκόρ που κρατούσε από εκείνη την τεράστια πορεία!

- Advertisement -

Πέντε νίκες στη διάρκεια της κυρίως ευρωπαϊκής σεζόν (χωρίς τα προκριματικά) είχε να κάνει η ΑΕΚ από την περίοδο 1976-77! Ποτέ άλλοτε μέχρι εφέτος!

Μια επίδοση που κρατούσε κοντά 50 χρόνια! Μια επίδοση που την ισοφάρισε η ΑΕΚ στο 0-4 με την Τσέλιε και την κατέρριψε απόψε με την έκτη ευρωπαϊκή νίκη στην κυρίως σεζόν χωρίς τις τρεις στα προκριματικά του καλοκαιριού!

Ενα ακόμα ρεκόρ μίας ιδιαίτερα αξιόλογης ευρωπαϊκής πορείας που ολοκληρώθηκε απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια! Μιας ευρωπαϊκής πορείας που η ΑΕΚ είχε να κάνει από τις αρχές του εφετινού αιώνα…»

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -