Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δημάτος: “Μόνο σεβασμός και υπερηφάνεια για αυτή την αήττητη ομαδάρα!”

Δημάτος: “Μόνο σεβασμός και υπερηφάνεια για αυτή την αήττητη ομαδάρα!”

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης, έστειλε το δικό του μήνυμα για την φετινή πορεία της ΑΕΚ, μετά τον άδικο αποκλεισμό της από την Ευρώπη, όντας αήττητη.

Ο Ανδρέας Δημάτος, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, με προσωπικό του ποστ στο Facebook εξέφρασε τον σεβασμό και την υπερηφάνεια που πρέπει να έχει η φετινή ΑΕΚ. Χαρακτηριστικά, ο διευθυντής επικοινωνία της ΑΕΚ έγραψε μετά την λήξη του αγώνα στο Κίεβο: “Μόνο σεβασμός και υπερηφάνεια για αυτή την αήττητη ομαδάρα”!

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Γιώργος Νικολάου- Ένας εύψυχος μύστης των Ενωσίτικων αξιών!

Η εμπειρία μας από τις αθλητικές κοινωνίες συγκλίνει στη διαπίστωση ότι τρία είναι τα ουσιώδη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com