Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δημάτος: «Ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να δώσει την ΑΕΚ με πολλά περισσότερα χρήματα σε fund του εξωτερικού»
Marios Vasilopoulos Photography

Δημάτος: «Ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να δώσει την ΑΕΚ με πολλά περισσότερα χρήματα σε fund του εξωτερικού»

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά όσα έγραψε το στέλεχος της UEFA:

«Κάποια στιγμή η μέρα αυτή θα έφτανε και δεδομένα θα ήταν δύσκολη, γιατί πρόκειται για το τέλος μιας ολόκληρης χρυσής εποχής!
Οι ομάδες είναι πλέον εταιρίες, οι μεταβιβάσεις των μετοχών είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά από την ΑΕΚ αποχωρεί ο σημαντικότερος παράγοντας στην 100χρονη ιστορία της, ένας άνθρωπος που εμφανίστηκε από το πουθενά το καλοκαίρι του 1992 και τελικά «σφράγισε» την ιστορία της.
Σε αντίθεση με το 1996 και την πρώτη του αποχώρηση, αυτή τη φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραδίδει την ΑΕΚ έχοντας επιτελέσει το χρέος του στο 100% και έχοντας εκπληρώσει στο ακέραιο όλες του τις δεσμεύσεις.
Πολύ απλά είχε φτάσει η ώρα!
Απόλυτα λογικό και το σοκ και η ανασφάλεια των φίλων της ΑΕΚ. αλλά για την επόμενη μέρα της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν, να δουν και να κάνουν υπομονή, πριν κρίνουν!
Τα «μου παν», «σου παν», «τα εγώ τον ξέρω», το «τι ομάδα είναι», τα «πόσα λεφτά έχει» και «πόσα πλοία έχει» στην παρούσα φάση δεν έχουν την παραμικρή αξία. Ούτε καν τα λόγια. Τα έργα και ο τρόπος διοίκησης θα μετρήσουν!
Κρατήστε μόνο το ότι για να μπλέξει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας σε αυτή την ηλικία με το ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα διαδεχόμενος τον Μελισσανιδη πρέπει να είναι από ιδιαίτερο μέταλλο.
Κρατήστε το ότι ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να είχε παραδώσει την ΑΕΚ με πολύ περισσότερα χρήματα σε κάποιο fund του εξωτερικού, αλλά προτίμησε αυτή τη λύση.
Το κλειδί θα είναι σίγουρα η σχέση και η συνύπαρξη του νέου ιδιοκτήτη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Όχι τώρα, αλλά σε βάθος χρόνου… Το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο… σπορ, έχει εκθέσει κολοσσούς, όταν πίστεψαν ότι το έμαθαν και ο παλιός πρέπει να είναι κοντά! Για τον καινούργιο τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα από εκεί και πέρα!
Ο απολογισμός της θητείας του Δημήτρη Μελισσανίδη και της επιδραστικότητάς του στην ίδια την ύπαρξη, όχι απλά στην ιστορία της ΑΕΚ, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα είναι δύσκολο να γίνει τόσο γρήγορα!
Αφήστε τους τίτλους, αφήστε το γήπεδο, αφήστε τα Σπάτα!
Κρατήστε μόνο ότι τα περισσότερα πράγματα που έκανε, τα έκανε πρώτος αυτός και μετά πολλοί ακολούθησαν!
Και δημιουργός και πρωτοπόρος!
Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για τα χρόνια που συνεργαστήκαμε!
Σε ευχαριστώ για όλα!»

Σχετικά με Νίκος Ψημμένος

Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ελέγξτε επίσης

Λιούμπιτσιτς: «Να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο» (vid)

Οι δηλώσεις του MVP της χθεσινής αναμέτρησης. Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς αναδείχθηκε MVP του αγώνα της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *